2015 wordt jaar van de glasvezel in Oostermoer

geplaatst in: Diversen, Gieten, Oostermoer | 0

gietenHet ziet ernaar uit dat ECO-Oostermoer met hulp van de provincie in het nieuwe jaar echt van start kan met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Eexterzandvoort e.o. Dat is goed nieuws! Om het netwerk zo snel mogelijk verder uit te rollen, gaan we ons nu richten op het aangrenzende gebied. En dat is in eerste instantie Gieten. We krijgen tot nog toe vooral van ondernemers uit Gieten de vraag wanneer we daar nu aan de slag gaan, maar ons aanbod is voor iedereen zeer interessant.

Aanwezig op ‘Warme Winter Avond’ 18 december in Gieten
Op 18 december kunt u zich persoonlijk laten informeren bij onze stand op de Warme Winter Avond in het centrum van Gieten. Daar staan we van 18.00 – 21.00 uur, vlakbij het Kaashuus. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust even langs.

Gieten.wilookglasvezel.nl
Voor de stand van zaken van de inschrijvingen, allerlei nieuwtjes en om u aan te melden kunt u nu ook terecht op gieten.wilookglasvezel.nl. Op onze site www.oostermoerverbindt.nl vindt u daarnaast de nodige achtergrondinformatie. Door u aan te melden, maakt u alleen uw interesse kenbaar. U verplicht zich hiermee nog tot niets.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
ECO-Oostermoer wil dat iedereen in Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Tynaarlo, ook mensen met een kleine beurs, snel en betrouwbaar internet kan krijgen. Vandaar dat wij ons met hulp van veel vrijwilligers, de drie gemeenten en de Provincie Drenthe sterk maken voor een goedkoop en kwalitatief goed netwerk. Dat wil zeggen een abonnementsprijs van slechts ca. € 37,- voor een standaard ‘all-in-one’ pakket (tv, telefoon en internet) en een hoge kwaliteit en snelheid van de glasvezelverbinding (standaard 100/100 mB/s).

[btn text=”Meld je hier aan!” tcolor=#FFF bcolor=#008000 thovercolor=#FFF link=”http://aanmelden.wilookglasvezel.nl” target=”_self”]

ECO-Oostermoer is een jonge coöperatie, die geheel gedragen wordt door enthousiaste vrijwilligers uit haar werkgebied de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Tynaarlo. De doelen van deze coöperatie, zonder winstoogmerk, zijn: een leefbaar en duurzaam platteland voor en door de inwoners. Ons motto is: ‘Samen staan we sterk’.