Handleiding belangstellingsinventarisatie

geplaatst in: Diversen | 0

Wellicht ten overvloede willen wij u vragen toch nog even de moeite (hooguit één minuut) te doen om u te registreren als belangstellende* of in ieder geval te controleren of uw eerdere aanmeldingspoging geslaagd is, volgt u hiervoor s.v.p. onderstaande uitleg:

  1. Aanmelding controleren: Om te controleren of uw aanmelding is geslaagd, gaat u op internet naar de website wilookglasvezel.nl. Rechts op de pagina klikt u op de rode knop met de tekst ‘Aanmelden Glasvezel’. Onderaan de pagina die dan verschijnt, ziet u een vakje waar u uw postcode in kunt vullen, in het vakje daaronder kunt u uw huisnummer invullen en daaronder de eventuele toevoeging van uw huisnummer. Als u vervolgens op de rode knop ‘Verzend’ klikt, ziet u of u al dan niet als ingetekend vermeld staat. Als dat niet het geval is, krijgt u onder ‘adrescontrole glasvezel’ de tekst ‘Uw gegevens zijn niet bekend, u kunt nu intekenen’ te zien.
  2. Aanmelden: Om dan (alsnog) in te tekenen als *belangstellende klikt u op de rode knop met de tekst ‘Intekenen’, u komt op een scherm waar u uw gegevens in kunt vullen, echter de vakjes met een * ervoor is voldoende, dat zijn de vakjes ‘*Aanhef’, ‘*Voornaam/letters’, ‘*Achternaam’ en ‘*Email’. Tot slot klikt u op de rode knop ‘toevoegen
  3. Lukt het toch niet of hebt u nog vragen? Vraag eens aan uw buren of zij u daarbij kunnen helpen, of geef uw voorletters, achternaam, postcode, huisnummer (indien van toepassing met toevoeging) en uw eventuele vraag door aan uw breedbandambassadeur of via het contactformulier en dan regelen wij de registratie voor u, al uw vragen beantwoorden wij natuurlijk ook!

adrescontrole1

adrescontrole-niet

adrescontrole-toevoegen

* Heel belangrijk(!): Belangstelling tonen voor sneller internet verplicht u nog helemaal tot niets!

Bij een belangstelling van meer dan 70% ontstaat de mogelijkheid dat uw dorp binnen afzienbare tijd aansluiting krijgt op het glasvezelnetwerk met alle voordelen dat dit biedt voor u, uw huisgenoten en uw buren, voor ons hele dorp!

Ook indien u uw woning te koop hebt staan, zal een aansluiting op sneller internet zeker een waardevolle toevoeging zijn voor eventuele kopers.

Sneller internet betekent dat u in één klap klaar bent voor de huidige tijd, maar ook voor de toekomst en dat u veel geld bespaart, omdat u uw huidige, apart betaalde abonnementen voor TV (via Digitenne of schotel), telefonie en te langzaam internet kunt omzetten naar een goedkoper alles-in-één abonnement, dat scheelt u al snel tientjes per maand, oftewel meer voor minder!