Keuze voor glasvezel is verwarrend eenvoudig

geplaatst in: Borger-Odoorn, Diversen, Persberichten | 0

 

Nu mensen met traag internet in Borger-Odoorn ook voor de keuze staan om een contract af te sluiten voor glasvezel, blijkt deze keuze voor sommigen toch te ingewikkeld. Bewoners in de “witte” gebieden hebben een informatiepakket gekregen van Breedband Borger-Odoorn met daarin vier folders met allen een hoop keuzemogelijkheden.

Verwarring alom voor velen. Toch is de keuze eenvoudig. Het goedkoopste abonnement is €65,45 voor Internet, TV, vast bellen en inclusief coöperatiebijdrage. Daarnaast kunnen met diverse uitbreidingen op het tv-pakket of montage hogere maandbedragen worden gekozen.

Goed lezen is een vak, zeker als het gaat over zaken waar je weinig van weet. Het moet gewoon werken. Als er dan ook nog een bedrag staat van ruim een paar duizend euro, dan wordt er snel afgehaakt. Echter. dat bedrag is een afkoopsom. Als je die in een keer betaald, dan zit het abonnement op €49,95 per maand, maar afkopen is niet verplicht. De enige verplichting is dat je 1 jaar lang een abonnement neemt. Bevalt het niet na een jaar, dan kun je opzeggen of overstappen.
Trouwens, 1 jaar alleen internet is goedkoper dan later instappen als je spijt krijgt en je buren hebben wel glasvezel.

Zijn er niet voldoende aanmeldingen, zijn er geen 920 abonnementen afgesloten op 15 december 2018, dan gaat het aanleggen niet van start.

Mocht je er niet uitkomen, er zijn voldoende ambassadeurs beschikbaar om je uitgebreid te vertellen hoe alles in elkaar zit.

Robin Ketelaars
drouwenerveen.wilookglasvezel.nl