Netvisit eerste aanbieder op netwerk ECO-Oostermoer

geplaatst in: Eexterzandvoort | 0

netvisitGoed nieuws voor de toekomstige uitrolgebieden! ECO Oostermoer Verbindt heeft met Netvisit een eerste aanbieder op haar eigen netwerk. Deze provider uit Veendam blijkt qua aanbod en doelstelling perfect te passen bij hetgeen ECO Oostermoer Verbindt voor ogen heeft: buitengebieden in de regio ontsluiten, en aanbod en service in eigen hand houden.
Met een uitgebreid aanbod[1] van 200 tot 500 Mbps internet, vaste telefonie én een zeer uitgebreid zenderpakket tegen de scherpste tarieven in Nederland, zijn we erg blij met deze nieuwe partner.
Netvisit is onderdeel van Stichting Kabelnet Veendam – een van de weinige kleine kabelbedrijven die niet is opgekocht door de grote spelers. Het verzorgt momenteel de aansluiting van ca. 11.000 abonnees in de regio Veendam en werkt ook samen met andere breedbandinitiatieven in Drenthe.

Netvisit kan een mooi aanbod doen de uitrolgebieden van Eco-Oostermoer. Deze tarieven behoren tot de laagste Nederland! Dit is het aanbod:

  • Netvisit – Basispakket Internet (200/200 Mbps) voor € 40,25
  • Netvisit – Alles-in-1-pakketten vanaf € 52,25
  • Netvisit – RTV + Internet-pakket vanaf € 49,75
  • Netvisit – Internet + Telefoon vanaf € 42,75

Supersnel internet tot 500 Mbps!
Nog een groot pluspunt: wie niet genoeg denkt te hebben aan de basisinternetsnelheid van 200/200 Mbps kan op ieder moment voor maar een aantal euro extra per maand upgraden naar 350 of 500 Mbps. Dat biedt met name voor bedrijven en zzp’ers, of gezinnen met tieners ongekende mogelijkheden. En voor ouderen die langer thuis willen wonen en gebruik willen maken van de gemakken van ‘zorg op afstand’.

Uitleg in dorpshuis Eexterzandvoort

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst deze week in het dorpshuis Eexterzandvoort kregen alle deelnemers van het proeftraject uitleg en konden ze vragen stellen. Waar vooral veel vragen over gesteld werden was het tv-signaal dat Netvisit biedt. Dit is namelijk een coax-signaal, dat binnenshuis via coaxkabels naar het tv-toestel wordt geleid. Dankzij een proefopstelling en de heldere uitleg van technisch manager en bestuurslid Freddy van Egmond werden de mogelijkheden al snel duidelijk.
Over enkele weken zullen de werkzaamheden in het proefgebied worden afgerond en kan het signaal erop voor de 75 deelnemende adressen en kunnen deze eerste deelnemers gebruik maken van snel internet van 200, 350 en zelfs 500 Mbps. Eexterzandvoort en Gieterzandvoort zijn alvast klaar voor de toekomst

netvisit-oostermoer
Met trots presenteerde ECO-Oostermoer op 1 juni 2016 het aanbod van een van de eerste providers op ons coöperatieve netwerk: Netvisit uit Veendam

n.

 

[1] http://www.netvisit.nl/