Schouwen voor glasvezel gaat beginnen in Borger-Odoorn

geplaatst in: Borger-Odoorn, Diversen | 0

Het is zover; uw glasvezelaansluiting komt eraan! Op maandag 13 augustus start de Digitale Stad met de werkzaamheden in Borger-Odoorn.
Onze schouwer gaat vanaf maandag 13 augustus beginnen.Hij komt bij de mensen thuis om de situatie te inventariseren. Samen met de bewoners brengen ze in kaart waar de glasvezel de woning binnenkomt, hoe daar vanaf de weg gekomen kan worden en waar deze wordt afgemonteerd Bij niet thuis bent, bijvoorbeeld door vakantie of werk, komt de schouwer later nog een keer terug of hij laat een kaart bij achter met het verzoek om telefonisch een nieuwe afspraak te maken.

Onderdeel van het schouwen is het maken van foto’s waar de glasvezel binnenkomt en waar deze afgemonteerd zal worden. Omdat de schouwer hiervoor bij de bewoners naar binnen moet wordt u op de hoogte gebracht wie u kunt verwachten. De betreffende bewoners hebben een e-mail gehad met de gegevens van de persoon die zich zal legitimeren met een pasje van Digitale Stad met een foto en geboortedatum.

Kent u nog mensen in de regio die zich nog niet hebben ingeschreven? Dit is nog steeds mogelijk tegen dezelfde voorwaarden via www.digitale-stad.nl/borger-odoorn