We zijn er! Er komt glasvezel in Borger-Odoorn!

In het witte gebied in Borger-Odoorn hebben,op vrijdag 21 juni 2019, 56% van de adressen de bewoners contracten afgesloten met de Digitale Stad BV. Dat is het einde  van jarenlang lobbyen en leuren, denken en zeuren over glasvezel.

Inloopmiddagen
De inloopmiddagen in 1e Exloërmond en Eesergroen zijn afgelopen week goed gebruikt door inwoners om nog even de puntjes op de i te zetten en in te tekenen.

Intekenen
Je kunt nog steeds intekenen. De agnostici en pessimisten die dachten dat het weer niets zou worden, die kunnen nu met een gerust hart ook hun handtekening zetten voor glasvezel in huis.

Hoe verder?
De Digitale-Stad zal verder contact opnemen met de ingeschrevenen en de afhandeling van glasvezelaanleg sturen.

Dankwoord
Hierbij ook een bedankje voor alle mensen die mee hebben geholpen dit in Borger-Odoorn mogelijk te maken.

Grijs ook op glas?
Hoewel in 2014 nog maar 7% van de grijze adressen (grijs is waar Ziggo zit) belangstelling toonde voor glasvezel, is het in de loop der jaren voor sommigen toch een item geworden om ook een glasvezelaansluiting te willen. Deze website blijft voorlopig in de lucht. Wanneer er mensen zijn die actie willen voeren om ook in het grijze gebied van Borger-Odoorn glasvezel aangelegd te krijgen, dan kunnen ze van deze site gebruik maken.